Over Fleurbaaij Kunst & Cultuur


Wie zijn wij?

Fleurbaaij Kunst & Cultuur is opgericht in 2003 en houdt zich bezig met het in kaart brengen van cultureel en historisch erfgoed en kunst in de openbare ruimte van de provincie Flevoland. De website Flevoland Erfgoed is een particulier initiatief en werkt op non-profit basis zonder sponsering of subsidies. De missie is een breed publiek kennis te laten nemen van het erfgoed in de brede zin. Door middel van Cultuureducatie proberen wij de jongste generatie zoveel mogelijk kennis te laten maken met de rijke cultuur van Flevoland.

Misschien mag de gemiddelde inwoner van deze provincie, of de al of niet toevallige bezoeker, denken: wat voor culturele waarden zijn er hier te vinden? Daar willen wij hier, op de site Flevoland Erfgoed, een antwoord op geven. Door informatie te bundelen proberen wij inzicht te geven in datgene wat Flevoland te bieden heeft. Wat historie betreft gaat ons gebied zeer ver terug, maar het scala van het erfgoed strekt zich ook uit tot de hedendaagse kunst, ons toekomstig erfgoed. Tot het culturele erfgoed mogen we ook een aantal monumenten rekenen die de provincie rijk is. Ook die informatie wordt door ons in kaart gebracht. En wel letterlijk, want het vinden van de beschreven objecten hiermee een stuk eenvoudiger gemaakt.

Fleurbaaij Kunst & Cultuur stelt zich tot doel lesmateriaal, informatie (o.a. via deze website) en gastlessen voor het onderwijs in Flevoland te ontwikkelen. Onze activiteiten beperken zich niet tot uitsluitend het onderwijs. Bent u geïnteresseerd, u kunt geheel vrijblijvend met ons contact opnemen. Graag zijn wij bereid u uitvoerig te informeren over alle mogelijkheden en speciale programma's die wij voor u kunnen samenstellen.

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze Privacy verklaring.