Kunst en cultuur routes

Wij hebben een aantal kunst en cultuur routes samengesteld op basis van een thema. Deze routes voeren u langs een aantal kunst of cultuur objecten zoals deze op flevolanderfgoed.nl beschreven zijn. Voor alle categoriën zijn of komen er routes. Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuwe routes. U kunt via onze Reageer pagina ook suggesties doen voor een nieuwe route.

Deze routes zijn interessant voor iedereen die op een leuke en eenvoudige manier kennis wil maken met de kunst en cultuur in Flevoland. U kunt ze gebruiken als toeristisch uitstapje, of voor cultuureducatie.

De routes die u hier aantreft zijn speciaal gemaakt voor gebruik op de smartphone (iPhone of Android) en tablets (iPad en Android tablets). Daarvoor is geen special 'app' nodig, het schermformaat is aangepast aan het mobiele apparaat. Klik op HELP voor een beschrijving van de werking van de route-pagina's. Er wordt nog gewerkt aan verbetering van de interface, dus het is mogelijk dat een volgende keer de weergave beter is of voor meer mobiele apparaten bruikbaar is.

U kunt hier kiezen uit de volgende routes:

Architectuur in Lelystad

Landschapskunst in Flevoland

Laaste Update maandag, 09 april 2012